Ruggesteuntje / Afdelingsnieuws

Het afdelingsblad “Ruggesteuntje” komt eenmaal per kwartaal uit en bevat afdelingsnieuws, aankondigingen en verslagen van activiteiten en veel meer nieuws. Het eerstvolgende nummer komt in december 2020 uit.

ACTUEEL NIEUWS:

  1. Vanwege corona staan veel activiteiten op een laag pitje. Neem contact op met de coördinator van de activiteit voor de actuele stand van zaken, als je belangstelling hebt om deel te nemen.
  2. We hebben rond de 300 leden in onze afdeling en daar zitten meerdere jonge leden bij. Dat geeft kansen voor de oprichting van een groep Nivon Jong in de Drechtsteden. Wie durft en wil de start meemaken? Het bestuur roept de jonge leden (tot ca 30 jaar) op om daar samen met ons iets spetterends van te maken. Reageer naar de voorzitter, Jan van de Zedde (06.39684875, jhvandezedde@gmail.com).
  3. De leden die dit jaar al 5 jaar lid zijn of worden krijgen in de loop van dit jaar weer een persoonlijk kaartje van het bestuur in de brievenbus, als blijk van waardering en als aanmoediging: we vinden het fijn dat zij al 5 jaar lid van het Nivon zijn en spreken als afdeling de hoop uit dat zij nog lang van deze “familie” deel uit zullen maken.

X
X