Ruggesteuntje / Afdelingsnieuws

Het afdelingsblad “Ruggesteuntje” komt eenmaal per kwartaal uit en bevat afdelingsnieuws, aankondigingen en verslagen van activiteiten en veel meer nieuws. Het eerstvolgende nummer verschijnt eind september 2020.

ACTUEEL NIEUWS:

  1. Vanwege corona liggen momenteel al onze activiteiten stil. We zijn aan het kijken welke we weer coronaproof kunnen opstarten.
  2. We hebben rond de 300 leden in onze afdeling en daar zitten meerdere jonge leden bij. Dat geeft kansen voor de oprichting van een groep Nivon Jong in de Drechtsteden. Wie durft en wil de start meemaken? Het bestuur roept de jonge leden (tot ca 30 jaar) op om daar samen met ons iets spetterends van te maken. Reageer naar de voorzitter, Jan van de Zedde (06.39684875, jhvandezedde@gmail.com).
  3. Het bestuur nodigt een paar actieve leden op om een initiatief te starten voor het oprichten van een “fietsgroep” voor het maken van tochtjes van ca 25 km, nu intussen de oprichting van de Cultuurgroep (films, musea, tentoonstellingen, ateliers, markten) heeft plaatsgevonden. Wie wil met ons de kar trekken? Reacties naar de voorzitter.
  4. De leden die dit jaar al 5 jaar lid zijn of worden krijgen in de loop van dit jaar weer een persoonlijk kaartje van het bestuur in de brievenbus, als blijk van waardering en als aanmoediging: we vinden het fijn dat zij al 5 jaar lid van het Nivon zijn en spreken als afdeling de hoop uit dat zij nog lang van deze “familie” deel uit zullen maken.

X
X