Agenda 2021

Woensdag 6 oktober 2021Tentoonstelling “Dordtenaren Boven Water” in het Hof van Nederland (Hof 6, Dordrecht).

We willen om 10 uur starten met koffie in de Klandermeulen en dan om 11 uur het museum in. Kosten € 10 voor het museum (met museumkaart gratis). Aanmelden bij Maria via mvisserketting@hotmail.com.

Zondag 24 oktober 2021Mosselmaaltijd op De Kleine Rug
voor onze leden van de afdeling Drechtsteden en voor belangstellende huiswachten/schippers van ons Nivon Natuurvriendenhuis “De Kleine Rug”

De mosselavond begint om ongeveer 17.30 uur. Vanaf 17.15 uur is het verzamelen op de Loswalweg 1 in Dordrecht, om dan in groepjes te worden overgevaren naar het Nivonhuis. Kosten € 12,50 per persoon, incl koffie en thee + water, bier en wijn. Uiterlijk 01 oktober aanmelden (per mail: afd.drechtsteden@nivon.nl), onder vermelding van je naam + het totaal aantal personen + de keuze (mosselen óf zalm, wanneer je allergisch bent voor mosselen).
Vol = vol, dus wees er op tijd bij en meld je zo snel mogelijk aan.

IVN organiseert dit najaar in samenwerking met de gemeente, Groei & Bloei en de Natuur- en Vogelwacht een lezingencyclus over het thema biodiversiteit.

De avonden worden gehouden in Wijkcentrum de Gravin, Vijverlaan 1004, 3319 PK Dordrecht. Toegang is gratis voor leden van IVN, KNNV, Natuur- en Vogelwacht Dordrecht en Groei & Bloei.

Opgeven kan bij penningmeesterIVNDordrecht@gmail.com. Vermeld tevens uw lidmaatschap. Niet-leden betalen 5 euro per avond, over te maken op NL73INGB0005233796 ovv Biodiversiteitslezing + datum

Wijkcentrum de Gravin hanteert de volgende coronaregels: u dient een vaccinatiebewijs of recent negatief testresultaat te kunnen tonen. Als dit niet lukt, is een mondkapje verplicht.

Consumpties zijn voor eigen rekening, pinbetalingen zijn mogelijk.

Elke lezing begint om 20:00 uur. Het programma is als volgt:

Dinsdag 14 september 2021‘Naar een biodivers Dordrecht’ door de Dordtse stadsecoloog Sjoerd-Dirk Fiaschi-van der Est.
Dinsdag 12 oktober 2021‘Trends in biodiversiteit: Hoe kunnen waarnemingen helpen?’ door Sander Terlouw van de Natuur- en Vogelwacht Dordrecht
Dinsdag 2 november 2021‘Biodiversiteit en ecologie op het eiland van Dordt’ door ecoloog Tim Breur.
Dinsdag 7 december 2021‘Biodiversiteit in je eigen tuin’ door tuinambassadeur Marie-José Meertens.
X