Agenda 2021

Maandag 6 september 2021High tea op De Kleine Rug
exclusief voor leden van de afdeling Nivon Drechtsteden

Omdat we in het afgelopen anderhalf jaar zo weinig activiteiten hebben kunnen
organiseren in verband met de Corona-maatregelen, doen we nu iets extra’s voor de leden van onze afdeling. We organiseren een lekkere high tea van 15.00 – 17.00 uur. De inloop is vanaf half 3. De dames van de eetgroep zullen allerlei heerlijkheden klaarmaken (zoet en hartig) en als je niet van thee houdt, kun je natuurlijk ook koffie krijgen. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je moet je wel aanmelden.
Binnen is er plek voor ruim 30 mensen, maar als het mooi weer is kunnen we misschienook op het terras of in de tuin zitten. EN VOL IS VOL!!
Meld je dus snel aan bij Henriëtte, uiterlijk op 18 augustus. E-mail: secr.drechtsteden@nivon.nl

Woensdag 6 oktober 2021Tentoonstelling “Dordtenaren Boven Water” in het Hof van Nederland (Hof 6, Dordrecht).

We willen om 10 uur starten met koffie in de Klandermeulen en dan om 11 uur het museum in. Kosten € 10 voor het museum (met museumkaart gratis). Aanmelden bij Maria via mvisserketting@hotmail.com.

Zondag 24 oktober 2021Mosselmaaltijd op De Kleine Rug
voor onze leden van de afdeling Drechtsteden en voor belangstellende huiswachten/schippers van ons Nivon Natuurvriendenhuis “De Kleine Rug”

De mosselavond begint om ongeveer 17.30 uur. Vanaf 17.15 uur is het verzamelen op de Loswalweg 1 in Dordrecht, om dan in groepjes te worden overgevaren naar het Nivonhuis. Kosten € 12,50 per persoon, incl koffie en thee + water, bier en wijn. Uiterlijk 01 oktober aanmelden (per mail: afd.drechtsteden@nivon.nl), onder vermelding van je naam + het totaal aantal personen + de keuze (mosselen óf zalm, wanneer je allergisch bent voor mosselen).
Vol = vol, dus wees er op tijd bij en meld je zo snel mogelijk aan.

X