Nivon Drechtsteden

De afdeling Drechtsteden groeit mee met Nivon landelijk. Sinds afgelopen jaar zijn er weer 30 nieuwe leden bij en tellen we voor onze afdeling zo’n 300 leden in de gemeenten:
Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Molenlanden, en Hoeksewaard.

Het afdelingsbestuur bestaat momenteel uit:
Jan van de Zedde (voorzitter),
Henriëtte de Keyser (secretaris), en
Margo Visser-Ek (penningmeester).

Jaarlijks worden de begroting en jaarverslag & jaarrekening in de Jaarvergadering in maart vastgesteld. Dan is ook de huldiging van onze jubilarissen wegens trouw lidmaatschap.

De afdeling brengt elk kwartaal een afdelingsblad uit: het “Ruggesteuntje”. Daarin staan onder andere wetenswaardigheden over de afdeling Drechtsteden en ons “eigen” Nivon Natuurvriendenhuis De Kleine Rug, een overzicht van activiteiten, met verslagen en contactgegevens van organisatoren.

Er worden binnen de afdeling allerlei activiteiten georganiseerd op het gebied van cultuur en natuur.
Daarnaast hebben we één van de 13 Nivon Natuurvriendenhuizen in ons gebied: De Kleine Rug. Het op een (schier)eiland aan het Dordtse Wantij gelegen huis met het natuurkampeerterrein, een tweetal blokhutten en vier trekkershutten biedt overnachtingen en verblijf aan individuele gasten en groepen en is slechts per bootje voor de gasten bereikbaar.

Heb je ideeën of wil je je inzetten om nieuwe activiteiten te ontwikkelen en helpen bij het organiseren ervan, meld je dan aan via onderstaand contactformulier, of mail met de voorzitter via afd.drechtsteden@nivon.nl

Mail ons

X
X