6
oktober

Najaarsmaaltijd

Kom je ook?

De Kleine Rug
GPS: Loswalweg 2, 3315 LB Dordrecht.
Start om 17:15
Alleen voor leden
Download agenda item

Op 6 oktober organiseren we de jaarlijkse en gezellige vegetarische najaarsmaaltijd voor leden van de Nivon-afdeling Drechtsteden en voor huiswachten/schippers en overige vrijwilligers van “De Kleine Rug”.
Met deze jaarlijkse maaltijd willen we als afdelingsbestuur de natuurlijke verbindingen tussen onze afdelingsleden, ons Nivonhuis en onze gastheren/-vrouwen (huiswachten/schippers) versterken. Ook dit jaar dit jaar verzorgt Hester Eisses met hulp van Dick Spaans en Peter van Leth een vegetarisch meergangenmenu in de zaal van het natuurvriendenhuis De Kleine Rug. Hester kennende zal zij weer proberen alles biologisch en lokaal in te kopen, en dat is best een hele klus voor zo’n groot gezelschap .

De maaltijd zal bestaan uit ongeveer 3 gangen incl. koffie en thee + water, bier of wijn. Alles voor zover de voorraad strekt, natuurlijk. De kosten zijn inclusief het gebruik van de zaal.

Je kunt alleen contant afrekenen.

Uiterlijk 20 september 2024 aanmelden via een e-mail aan pm.drechtsteden@nivon.nl met je naam en het aantal personen; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij sturen een bevestiging na ontvangst van je mail.

 

Leden € 15

De Kleine Rug

Let op: het officiële adres is Loswalweg 1, maar navigeer op Loswalweg 2, 3315 LB Dordrecht en loop of rijd door naar het parkeerterrein aan het water. Verzamelen links op het parkeerterrein bij de steiger. De schipper vaart jullie om 17.15 uur over.

Google Maps

Meer activiteiten